Сватбен & Парти DJ

Вашата музика

Само си представете как биха се почувствали Вашите приятели, ако DJ-ят на Вашата сватба пуска напълно неизвестни или слаби хитове. Ами ако нито веднъж не зазвучи мелодия, която е подходяща за по-възрастните Ви гости и те са принудени през цялото време да гледат от разстояние забавлението на другите? Естествено, че ще се отегчат и дори нещо повече – възможно е да поднесат извиненията си и да си тръгнат от партито твърде рано, недвусмислено създавайки Ви усещането, че сте се провалили. 

Бъдете спокойни – това НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ, защото:

  • Заедно с Вас ще уточним предварително всеки детайл от партито, като можете да разчитате на моите съвети и натрупан опит

Така ще бъдете спокойни на самия ден и ще му се наслаждавате, без да се тревожите за цялостната атмосфера и настроение.

  • Заедно с Вас ще уточним музиката, която чувствате най-близо до себе си или с която искате да зарадвате своите гости

Всички ние имаме индивидуални различия по отношение на стиловете, които предпочитаме – класически или хардрок, поп, ретро,денс, рап, хип-хоп и много други. Споделете с мен любимите си песни и жанровете, които обичате най-много, за да мога да се съсредоточа върху тях и по този начин да бъда идеалният сватбен DJ за Вас. Това ще ми позволи да подготвя най-подходящите хитове и да подбера перфектния момент, в който да зазвучат.

  • Заедно с Вас ще се погрижим за индивидуални или групови изненади за Вашите близки и скъпи приятели

Знаете, че на този ден освен Вие, не по-малко развълнувани ще бъдат и всички, които сте поканили да споделят Вашата радост. Можем да им направим запомнящ се подарък, като ги поздравим с Ваши общи л*бими хитове от ученическите или студентските години, от други партита или общи събития, като събудим у тях приятни спомени и ги накараме да се почувстват специални.

 

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА НАПРАВИТЕ ТОЧНИЯ ИЗБОР НА СВАТБЕН DJ?

 

С избора си да бъда Вашият сватбен DJ Вие ми гласувате огромно доверие. За мен това е едновременно отговорност, предизвикателство и вдъхновение. Ще Ви предложа най-доброто от своите професионални умения и досегашен опит и с внимание към всеки детайл ще подготвя и съпреживея заедно с Вас този значим ден. Ще се погрижа гостите Ви да се чувстват празнично и да се забавляват от сърце. Ще бъда Ваш помощник в създаването на съкровени спомени, които остават за цял живот.

Защото всичко, което правя, е за Вас!